Aziz Ağabeyimizi ve Babasını Son Yolculuğuna Uğurladık
20 Şubat 2021, Cumartesi

Koronavirüs tedavisi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi’nde dün sabah hayatını kaybeden Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan ve bu gece hayatını kaybeden babası Hüseyin Aslan, Diyarbakır’ın Hani ilçesine bağlı Gürbüz köyünde yan yana toprağa verildi.


Sağlık-Sen Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan, bir süredir Ankara Şehir Hastanesi’nde koronavirüs tedavisi görüyordu. Aslan, dün sabah saatlerinde ebediyete irtihal etti.
Vefatının ardından Memur-Sen Genel Merkezi önüne getirilen Aslan için burada Cuma namazı sonrası cenaze namazı kılındı. 

Namazın ardından Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, yaptığı konuşmada, “Dava arkadaşımız Sağlık-Sen’in Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan Rahmet-i Rahman’a yürüdü. Rabbim mekânını cennet etsin. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Memur-Sen Genel Sekreteri ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ise yaptığı konuşmada Memur-Sen camiası olarak çok üzgün olduklarını belirtti. Durmuş, Abdülaziz Aslan’ın teşkilatın ağabeyi olduğuna dikkat çekerek, ailesine, sevenlerine baş sağlığı dileklerini iletti.

Cenaze namazına; Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Sağlık-Sen Onursal Başkanı Mahmut Kaçar, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ile Memur-Sen’e bağlı sendikaların yönetim kurulu üyeleri, şube başkanları, bürokratlar ve çok sayıda seveni katıldı. 


Cenaze namazı sonrası aile üyeleriyle birlikte Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve Yönetim Kurulu üyeleri taziyeleri kabul etti. Aslan’ın naaşı daha sonra defnedilmek üzere memleketi Diyarbakır’a gönderildi. 

Baba Oğul Yan Yana Defnedildi

Merhum Abdülaziz Aslan’ın babası Hüseyin Aslan da koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede bu gece hayatını kaybetti. 

Merhum Abdülaziz Aslan'ın ve merhum Hüseyin Aslan'ın naaşı bugün öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Hani’nin Gürbüz köyünde yan yan defnedildi. 

Baba ve oğulu son yolculuğuna; yakınları ve sevenleriyle birlikte Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Sağlık-Sen Onursal Başkanı Mahmut Kaçar çok sayıda şube başkanı, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi uğurladı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :