Memur-Sen Denizli İl Divan Toplantısı Yapıldı
30 Eylül 2019, Pazartesi

Denizli İl Divan Toplantısı, Memur-Sen Genel Sekreteri Semih Durmuş ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul’un katılımıyla yapıldı.

denizliild1_1Memur-Sen Denizli İl Temsilciliği tarafından organize edilen İl Divan toplantısı, Memur-Sen Genel Sekreteri Semih Durmuş, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tombul, Memur-Sen İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş, Memur-Sen’e bağlı sendikaların şube başkanları, yönetim kurulu üyeleri, İlçe temsilcileri ve kadınlar komisyonu yöneticilerinin katılımı ile Denizli’de gerçekleştirildi.

denizliild2

durmusdenizliDurmuş: Kamu Çalışanı Yük Değil, Yükü Omuzlayandır

Toplu sözleşme görüşmelerinde tüm çabalara rağmen anlaşma sağlanamadığına dikkat çeken Memur-Sen Genel Sekreteri Semih Durmuş, kamu İşvereni tarafından kamu çalışanlarına yapılacak artışın yük olarak görüldüğünü ifade ederek, “Kamu çalışanı bu ülke için yük değil, yükü omuzlayan taraftır. Bizler ürettiğimiz hizmet ile alın terimiz ile ülkenin bir adım öteye gitmesi için hep önde gidenler olduk” diye konuştu.

tonbuldenizliTonbul: Memur-Sen Milletimiz İçin Büyük Bir Kazançtır

“Memur-Sen milletimiz içşn büyük bir kazançtır” diyen Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tombul ise, toplu sözleşme hakkının Memur-Sen’in çabalarıyla mümkün kılındığını ifade ederek, toplu sözleşme sürecini tıkayan, tıkanan ve belirsizliği arttıran durumların, 4688 sayılı yasanın günün şartlarına göre güncellenmesini zorunlu kıldığını kaydetti.

oselmis

Öselmiş: Türkiye’nin En Büyük Emek Hareketiyiz

Memur-Sen İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş de yaptığı konuşmada Memur-Sen’in bu ülkenin önüne barikatların kurulduğu, inançların dayatmalara maruz kaldığı, inancın turnikelere sıkıştırıldığı, adı sivil olan apoletli sendikaların insan avına çıktığı bir dönemde; insanca yaşamı, inancına göre yaşamayı amaç edinmiş, diğerlerine göre değil değerlerine göre sendikacılığı benimseyenlerin birlerle başlayan zorlu yolculuğunda bugün milyonlara ulaşmış Türkiye’nin en büyük emek hareketinin adı olduğunu ifade etti.

PAYLAŞ :