Memiş, Engelliler Komisyonu ve Genç Sağlık-Sen Programlarına Katıldı
03 Nisan 2017, Pazartesi

Genel Başkanımız Metin Memiş ve Genel Başkan Yardımcımız Himmet Bayar, Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilciliği tarafından düzenlenen kahvaltı programı ile değişik illerden Afyonkarahisar’da bir araya Genç Sağlık-Sen Temsilcileri ile bir araya geldi.

ASIL SORUN, KAFALARDAKİ ENGELLER

Memur-Sen Afyonkarahisar Engelliler Komisyonu tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılan ve bir konuşma yapan Memiş, engelliliğin tercih değil, bir sonuç olduğunu, herkesin engelli adayı olduğunu ifade etti. Bu sebeple engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak çalışmaların aslında gelecekte herkesin kendisine yaptığı yatırım olacağını söyleyen Memiş, toplumsal duyarlılığın artması çağrısında bulundu. Memur-Sen olarak, engelli vatandaşlarımıza sahip çıktığımızı, gündeme getirerek sorunların çözülmesi ve kamuoyu oluşumuna katkı sunmak için Engelli Memur-Sen Komisyonu’nu kurduğumuzu söyleyen Memiş, “Memur-Sen olarak toplumun bütün kesimlerine sahih çıkıyoruz, kucaklıyoruz. Sorunlarına önem veriyor, çözüm için çalışıyoruz. Engelliler de bu toplumun bir parçası. Asıl çözülemeyen sorun, kafalardaki engeller” şeklinde konuştu. En büyük sorunun toplumun, milletin ve ümmetin sorunlarına kafalarını, kulaklarını kapatanlar olduğunu söyleyen Memiş, aşılamayacak tek engelin bu olduğunu ifade etti.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal da konuşmasında, engellilere yönelik Memur-Sen’in çalışmasını takdir ettiğini, devletin yanı sıra sivil toplum örgütlerinin de toplumsal sorunlarda farkındalık oluşturmak için sorumluluk alması gerektiğini söyledi. Referandum sürecine yönelik de değerlendirmelerde bulunan Özkal,  16 Nisan’da çıkacak ‘evet’ sonucunun ülkemiz, milletimiz ve İslam dünyasının geleceği açısından önemine dikkat çekti.

 

 

Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Elvan Uğurlu ise konuşmasında, engellileri bir araya getiren bu program sebebiyle Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilciliği ve Komisyonuna teşekkür etti. Sorunların çözümünün, dile getirilmesi, takip edilmesi ve kamuoyu oluşturulmasıyla mümkün olduğuna dikkat çeken Uğurlu, Engelliler Komisyonu’nun, hem engellilere sahip çıkmak, hem de sorunlarının çözülmesine katkı sunmak için kurulduğunu kaydetti.

Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Abdulkadir Hız konuşmasında, bu tür programlarla engellilere sahip çıkmak, sorunlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söylerken, Afyonkarahisar Engelliler Komisyonu Başkanı Mesut Yurt da, engellilere sahip çıkılması, sorunların dile getirilmesi için bu tür etkinlikler düzenlemesi ve sorunların çözülmesi için çaba gösteren herkese teşekkür etti.

EN KISA SÜREDE GENÇ SAĞLIK-SEN KURULACAK

Genel Başkanımız Metin Memiş ve Genel Başkan Yardımcımız Himmet Bayar daha sonra, Afyonkarahisar Şubemizin organizasyonuyla, değişik illerden bir araya gelen Genç Sağlık-Sen temsilcileri ile bir araya geldi. Gençlerin bu toplumun geleceği ve teminatı olduğunu söyleyen Memiş, “Gençlerimize güveniyoruz. Geleceğimize yatırım yapmak istiyorsak, gençlerimize sahip çıkmalıyız. Memur-Sen olarak ilk Memur-Sen Gençlik Komisyonu’nu kurduk. Şimdi de biz Genç Sağlık-Sen’i kuracağız. Bu yolda gerçekleşen bu etkinliği ilk adım olarak değerlendiriyoruz. Katılan genç arkadaşlarımıza, bu organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan Afyonkarahisar şubemize çok teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.  Genç Sağlık-Sen toplantısına Genel Başkanımız Memiş ve Genel Başkan Yardımcımız Bayar’ın yanı sıra, Afyonkarahisar Şube Başkanımız Abdulkadir Hız ve yönetim kurulu, Eskişehir Şube Başkanımız Hasan Hüseyin Köksal, Bilecik Şube Başkanımız Orhan Pir, Antalya Şube Başkanımız Sinan Kuluöztürk, Burdur Şube Başkanımız M. Faruk Ozan, Kütahya Şube Başkanımız Yücel Yücel Akgün de katıldı.

PAYLAŞ :